تحولات منطقه

سخنگوی رزمایش مشترک پهپادی ارتش گفت: امروز آزمایش توان عبور از کمند تورهای جنگالی و سدهای پدافندی پهپادهای آرش و کرار را داریم که قرار است از نقاط مختلف کشور در پروازهای گروهی علیه اهداف مشخص اقدام کنند.

امروز صورت می‌گیرد؛ پرواز گروهی پهپادهای انتحاری آرش علیه اهداف
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از تسنیم، امیر علیرضا شیخ سخنگوی رزمایش مشترک پهپادی ارتش صبح امروز اظهار داشت: در ادامه فاز تاکتیکی رزمایش در مرحله دوم وارد فاز عملیاتی شدیم.

وی افزود: امروز آزمایش توان عبور از کمند تورهای جنگالی و سدهای پدافندی پهپادهای آرش و کرار را داریم که قرار است از نقاط مختلف کشور در پروازهای گروهی علیه اهداف مشخص اقدام کنند.

سخنگوی رزمایش تصریح کرد: در این مرحله از رزمایش قابلیت آفندی پرنده‌های خود را در محیط جنگالی آزمایش خواهیم کرد.

امیر شیخ ادامه داد: امروز در فاز نهایی رزمایش با هدف قرار دادن اهدافی که در منطقه رزمایش کار گذاشته شده در زمان واحد قابلیت جدیدی از توان پهپادی ارتش را نمایش خواهیم داد.

وی خاطرنشان کرد: در این مرحله ۱۲ تایپ پروازی مختلف انهدامی و رزمی ما از پرنده‌های مختلف که در قالب ۲۰۰ پرنده سازماندهی شده به اجرا در خواهد آمد و پس از آن به سازمان رزم ارتش ملحق خواهند شد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha